Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitek van USB kulcson?

Mitek van USB kulcson?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szép USB kulcsom, de nem tudom mire használjam. Inkább felhőbe szoktam feltölteni a dolgaimat.

De van ilyen átalakítóm is szóval a telefonommal is használhatom.

2021. febr. 26. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Nekem lakáskulcsom van meg pendrive. Amúgy kereteztesd be és állítsd ki valami forgalmas helyen.
2021. febr. 26. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Nekem csak biztonsági mentés van rajta. Nem tárolnék semmi bizalmas adatot rajta, mivel a flash alapú tárolók nem a legbiztonságosabbak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

A #11-es válaszban kifejtettem, a pendriveok élettartamát.

2021. febr. 26. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztonsági mentések különböző dolgokról, telepítők, diagnosztikai programok.

Meg van egy másik is azt mindig leformázom használat után. Akkor használom ha nagyméretű fájlokat akarok valahova vinni ahová egyébként is mennék. Ne kelljen feltölteni meg aztán le.

2021. febr. 26. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem most a Windows telepítő van rajta, a programtelepítők pedig egy régi 120 GBos külső merevlemezen vannak.
2021. febr. 26. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Rá kellett keresnem, mi az, fogalmam se volt, hogy a pendrive-ot így is hívják.

Ha tényleg szép, ki is rakhatod egy polcra. Nekem vonatot formázó van, nagyon igényes! Mondjuk pár hete rendeltetésszerűen is használtam, amikor olyan gépről kellett nyomtatnom, amin nincs internet.

2021. márc. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!