Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan töröljek le egy más...

Hogyan töröljek le egy más által kitett videót amiben benne vagyok?

Figyelt kérdés

a barátaimmal fent voltunk az omegle oldan még régebben. Ma egy ismerősöm elküldött egy tiktok videót ahova ki van téve egy rész ebből. Biztosan a másik fél tette fel, mert nekünk nem állt szándékunkban az hogy mindenki lássa.

Látszik az arcom az összes barátoméval együtt és ez nagyon zavaró számomra. Az egyikről biztosan tudom hogy nem zavarja.

Valaki tudna segíteni abban hogy ezt a videót hogyan lehetne letoroltetni? Ez szerintem amugy sem helyes hogy egy olyan videót kiraksz az internetre amit igazából csak két személyre (vagy többre tartozik aki részt vesz benne).

2021. febr. 25. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Annyit tehetsz, hogy jelented (jelentitek) a videót.

2021. febr. 25. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ezért levennék. Próbáld megkérni kommentben azt aki feltette.
2021. febr. 25. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Jelentsd és le veszik,mind kért oldalon.
2021. febr. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!