Régen a Diktafon kazettával müködött, ez nekem egyszerü volt. Nem igen értek az elektronikához, igy a mobiltelefonoknál is csak a legalapvetőbb lépéseket ismerem.Milyen készüléket vegyek?
Ma is lehet kapni kazettás diktafont, kazettásat és digitálisat is.ez utóbbi elnézve a képeket,nem bonyolult. [link]
Mondjuk erre csak 40 óra anyag fér,de biztosan van ennél komolyabb is.
Lehet, hogy a telefonjában is van ilyen funkció, bár azok beépített mikrofonja nem mindig jó.
Kazettás diktafont és kazettát szerintem régóta nem árulnak.
Nekem is van digitális diktafonom, vagy 20 éves gyártmány, ha 4 évente előveszem, mindig meg kell újra tanulnom, melyiket gombot kell nyomni a plusz funkciókhoz, amik régen szalagoson és kazettáson nem voltak. De ez legalább 4 perc időigénybevétel, 4 évente (mert akkor nyilván a használat heteiben már nem felejtem el, sőt). Hát, rettenetes nagy pazarlás az élőerővel. :D
A legegyszerűbb meg a telefont kipróbálni, alighanem jó lesz az is a célra. Azért is praktikus a digitális, mert tárolni, visszakeresni is egyszerűbb számítógépen, mint másik magnóval átmásolni, és a kazettákra vigyázni. Ha még volna kazetta valahol.
Ha szereted az egyszerű kezelést, valami memóriakártyás diktafont vegyél.
Felveszed amit szeretnél, átdugod a laptopba a kártyát, és rámásolod.
Ha van valami internetes tárhelyed (gmail címekhez például jár 15GB), akkor ezt az emléktároló könyvtárat oda is szinkronizálnám, hogy biztosan meglegyen. Ennek feltétele, hogy a fiók biztonságosan védett legyen, például a jelszón kívül mobiltelefonos azonosítás is legyen szükséges a belépéshez.
Ha a mobiltelefon felvevőjénél jobb minőséget szeretnél, egy belépőszintű diktafont vennék a helyedben.
Egy ilyet például:
Automatikus felvételi hangerő szabályzás, memóriakártyára vesz fel, többféle mp3 tömörítés, vagy tömörítetlen wav formátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!