Qwerttt kérdése:
Arduino Uno-ból előlehet hívni a felprogramozott kódot?
Figyelt kérdés
Van egy Arduinom, amin már van egy feltöltött kódolás és azt szeretném feltölteni a gépre és tovább írni. Ez lehetséges? Ha igen akkor hogyan?2021. febr. 20. 16:56
1/10 anonim válasza:
Lehetséges, de a gépi kódból nem sokat fogsz érteni :)
4/10 anonim válasza:
Le lehet róla tölteni a szoftvert, ha nincs külön levédve, ne okoskodjatok már...
5/10 Vortrex válasza:
..és hogy fogod szerkeszteni a .hex fájlt az IDE-ben tesó?
6/10 anonim válasza:
Az IDE-ben sehogy. Írtam is az első válaszban, hogy a gépi kódból nem sokat fog érteni. Aztán a sok okostojás (köztük te) lepontozott ;)
7/10 puritan válasza:
Mikor az IDE-ben megírod a programot, az először lefordítódik, gépi kódra, és az kerül az arduinora. Onnan visszanyerni, és visszafordítani C-re... még ilyet nem hallottam.
8/10 anonim válasza:
Egyébként az AVR architektúra nem annyira bonyolult, egyszerűbb programokat simán vissza lehet fejteni.
9/10 Vortrex válasza:
Kérdező, az első válaszoló tényleg nagyon ért hozzá, szerintem nyugodtan megkérheted rá, hogy fejtse vissza neked a programot, különben mért erőltetné.
10/10 anonim válasza:
#9 az nagy zseni, látszik érti a működési elvet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!