Miért kattog ilyen intenzíven és hangosan a konvektor?
Figyelt kérdés
Az őrületbe kerget, már vagy 4 éve ilyen, de idén és tavaly karácsony óta már kibírhatatlan. Még a füldugó sem képes normális szintre csökkenteni a zajt. Öngyilkossági gondolatok törnek rám már szinte, negyedóránként kattog, és 5 percig folyamatosan, egyre hangosabban. Már azon is gondolkoztam, hogy felrobbantom. Mit csináljak?2021. febr. 19. 15:37
11/22 anonim válasza:
Hogy szàmold a màsodperceket.. Bocsi, nem jó vàlasz volt. Cinikus voltam. Ha nem az lennék, kb. Meghülyülnék.
12/22 A kérdező kommentje:
akkor jól átb...tak, mert én nem azért vettem
2021. febr. 19. 17:03
13/22 anonim válasza:
az enyém is ilyen, még fel is ébredek rá néha :D
meg kell szokni!
a radiátor is ropog, a fatüzeléses kályha is kattog, ropog, a villanykályha is ropog, a légkondi meg zúg...
talán a padlófűtés a legcsendesebb.
a hőtágulás már csak ilyen.
ha nem tetszik menj el a Holdra, ott nincs légkör, úgyhogy a hangok sem terjednek. :D
14/22 A kérdező kommentje:
én évek óta használok gázkonvektort, nem is volt vele semmi bajom, régen is kattogott, DE nem ennyire. ahhoz a zajszinthez hozzá tudtam szokni, de ez már kínzás. már alig várom a melegebb időt, amint lehet, kikapcsolom a g.cibe.
2021. febr. 19. 18:55
15/22 anonim válasza:
1. hívj szerelőt
2. szedj xanaxot
16/22 anonim válasza:
Csak a lemez konvektor kattog, én ezért cseréltem le öntvényre, ugyanúgy FÉG. Valamivel lassabban melegszik fel, viszont jóval lassabban hűl le, ritkábban kell bekapcsolnia a fűtésnek. És nem kattog.
17/22 anonim válasza:
Az öntvény tényleg jobb mint a lemez!
18/22 anonim válasza:
Vékony lemezből van és a hőtől,lepergett zománctól, hő hatására úgy pattog, mint a kukorica. Cseréld le újabb fajtára.
19/22 anonim válasza:
Nálam a lemezek popszegecsekkel voltak rögzítve, és kattogott, pattogott mint a rettenet. Kicsit szöszölős munka volt, de valami teflonos kenőanyag spray (amúgy nagyon jókúszóképességgel, asszemTF2 típusú) anyagát eljuttatva ezekre a helyekre pár felfűtés-kihülési ciklus alatt elhalkult. A brutális pattogás egészen halk nyöszörgéssé szelídült, ahogy a lemezek folyamatosan tudtak csúszni egymáson. A szaga pár nap alatt elmúlt.
20/22 anonim válasza:
Sajnalom, tudom milyen az, amikor aludnal es vmi zaj folyamat bezavar😒
Van egy otletem. Probald ki, h egy ejszakara kikapcsolod, kinyitod kicsit az ablakot es ugy alszol... Masnap este jol fog esni a meleg es lehet a kattogas is megnyugtat🤷🏽♀️ Probald a rosszat pozitivba forditani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!