Műholddal látható belülről egy ház vagy csak az utcák?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ez mennyire lehetséges.2021. febr. 18. 07:10
1/9 anonim válasza:
Tul sok Missiom Impossible-t neztel. Infrakameraval meg azzal osszekombinalt radarral ugyan 'be lehet latni' a falak moge, de nem akkora tavolsagokbol mint ahol a muholdak keringenek, es foleg nem olyan felbontassal mint a filmekben.
2/9 Szirty válasza:
Nem.
A tető eltakarja mindazt ami bent van! :)
3/9 anonim válasza:
Dehogy lehet! Mint ahogy 480p-s kameraképből sem lehet full HD éles képet renderelni! Csak a filmekben!
6/9 anonim válasza:
Nah kipróbáltam, behoztam a házba 1 műholdat, és látszott a belseje.
7/9 Szirty válasza:
"Nah kipróbáltam, behoztam a házba"
Jajajj! Nem jó, nem jó! Mert így meg az utcák nem látszanak!
A kérdező: "...vagy csak az utcák?"
8/9 anonim válasza:
Katonai műhold, hőkép vagy egyéb kép segítségével megtudják állapítani az épületben tartózkodókat. A falak szerkezetét és szobákat szakértők. Az elektronikát, a víz vagy gáz vezetéket is megtudják mondani, de ilyen műholdhoz te nem tudsz hozzáférni és főképp nem tudnál mit kezdeni azzal a képpel. Hiszen majdnem egyszínű és pacákokat látnál rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!