Hogy lett a 64 GB-os pendrive-ból 32?
Töltöttél rá valaha is 32 GB-nál többet?
Nagyon sok kínai jószág van piacon fake kapacitással.
Először bedugod, hurrá, 64 GB.
Próbálsz rápakolni, mondjuk 25 GB-ig minden király, aztán egyre lassabb, egyre lassabb, végtelen idő, nem megy fel.
Leformázod és hopp, 32-essé válik.
Mert akkora is volt.
Ha régebben valóban tudott 64-et, akkor tényleg tárkapacitás sérülés, ha hardveresen, cseszheted, inkább ne használd a maradékot sem, haldoklik.
Ha szoftveresen sérült, akkor amit #8 linkelt, tökéletes.
Én speciel minden új adattárolónak először nekiesek Sentinellel, ha minden oké, csak akkor kezdem használni.
Így lebuktattam már Kínából rendelt 1TB külső HDD-t, mai újnak volt árulva, közben szektorhibás refurbished volt, több ezer óra futásidővel. Reklamáltam, visszafizették, vettem a tokba egy másik HDD-t és még mindig olcsóbbra jöttem ki, mint itt egy komplett külső HDD.
Ha nem kezdel kalózszoftverezni még ma is működne.
A 7. vagy 9. re kellett volna hallgatnod.
6-os vagyok (nem a 8-as)
Attól nem kúródhatott el. Legfeljebb szarul lett particionálva és ezért formázás is problémás most.
Particiós táblát törölni-újraírni és formázni normálisan és oké.
Egyszer próbából futtattam Windows XP-t pendrive-ra telepítve.
Három nap alatt halt bele. :D
Nem bírják a gyakori átírást.
Nincs benne az az elektronika, ami az SSD-ben elosztja az írás-olvasási terhelést, így egyes részei túl sokszor íródnak át, bele is hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!