Szerintetek van jobb mint LED égő?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 09:31
2/9 anonim válasza:
A LED-fényforrás, mert égőt mondani már a wolframszálas izzóra vagy a kompakt fénycsőre sem volt helyes.
3/9 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz "jobb" alatt.
Színspektrum szempontjából az izzószálas, abból is a halogén izzó. Csak az ugye eszik mint a fene.
Hatásfok szempontjából a LED nyer, csak annak meg a fénye bűn-ronda.
A fénycső a kettő között van valahol.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy csak én vagyok a pehes, de a "LED-fényforrásaimat" évente többször kell cserélnem, a kompakt fénycsövek többsége már több mint tíz éve megy.
5/9 Szirty válasza:
Persze hogy van!
Hogy mi, az attól függ milyen szempontból vizsgáljuk azt hogy jobb vagy rosszabb.
Van terület vagy konkrét felhasználás ahol a LED teljes mértékben használhatatlan vagy csak módosításokkal, következményekkel használható.
6/9 anonim válasza:
#4 ne a legolcsobb kinai sz*rokat vedd meg es akkor nem kell evente tobbszor cserelni.
7/9 anonim válasza:
Van melegszínű LED égő, mint pl ami nálunk van az egész házban. Kiváló, tényleg szerintem a jelenlegi legjobb technika.
8/9 anonim válasza:
A lekváros palacsinta szerintem jobb.
9/9 anonim válasza:
"Szerintetek van jobb mint LED égő?"
A lottó 5-ös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!