A képküldés.com-on törlődik automatikusan kép?
Figyelt kérdés
Törlődnek egy idő után automatikusan a feltöltött képek?2021. febr. 15. 02:19
2/6 anonim válasza:
A link szerint alapesetben két év után törlődnek a képek, de fel lehet venni velük a kapcsolatot ha ennél előbb töröltetni szeretnéd.
3/6 anonim válasza:
1 -es Nem lehetett volna egyszerűbben? Én se fogok végigolvasni ezért egy több oldalas felhasználási feltételek irományt, mint ahogy máshol se, ahol megfordulok. Talán csak ott, ahonnan rendelek valamit.
4/6 anonim válasza:
Kettes vagyok, én nem voltam rest kattintani az egyes linkjére. Van egy olyan kis gomb a böngészőkben, hogy keresés. Oda beírsz egy szót, és kidobja neked az összes említést, így nem kell végigolvasni.
Ennyire ne legyünk önállótlanok :) Én bevallom, lusta lettem volna kikeresni a google-ön az oldal ászf-jét. De ha az egyes kikereste nekünk és szó szerint a szánkba rágta, egy olyan linkkel amiben ott az ellenőrizhető infó, akkor ennyit meg lehet tenni.
5/6 anonim válasza:
"1 -es Nem lehetett volna egyszerűbben? Én se fogok végigolvasni ezért egy több oldalas felhasználási feltételek irományt, "
Bocs, de rád nem számítottam.
6/6 anonim válasza:
5 Semmi gond, majd belejössz a dolgokba idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!