Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A képküldés.com-on törlődik...

A képküldés.com-on törlődik automatikusan kép?

Figyelt kérdés
Törlődnek egy idő után automatikusan a feltöltött képek?

2021. febr. 15. 02:19
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
2021. febr. 15. 02:36
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
A link szerint alapesetben két év után törlődnek a képek, de fel lehet venni velük a kapcsolatot ha ennél előbb töröltetni szeretnéd.
2021. febr. 15. 02:41
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
1 -es Nem lehetett volna egyszerűbben? Én se fogok végigolvasni ezért egy több oldalas felhasználási feltételek irományt, mint ahogy máshol se, ahol megfordulok. Talán csak ott, ahonnan rendelek valamit.
2021. febr. 15. 02:45
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Kettes vagyok, én nem voltam rest kattintani az egyes linkjére. Van egy olyan kis gomb a böngészőkben, hogy keresés. Oda beírsz egy szót, és kidobja neked az összes említést, így nem kell végigolvasni.

Ennyire ne legyünk önállótlanok :) Én bevallom, lusta lettem volna kikeresni a google-ön az oldal ászf-jét. De ha az egyes kikereste nekünk és szó szerint a szánkba rágta, egy olyan linkkel amiben ott az ellenőrizhető infó, akkor ennyit meg lehet tenni.

2021. febr. 15. 02:49
 5/6 anonim ***** válasza:
20%

"1 -es Nem lehetett volna egyszerűbben? Én se fogok végigolvasni ezért egy több oldalas felhasználási feltételek irományt, "

Bocs, de rád nem számítottam.

2021. febr. 15. 04:45
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
5 Semmi gond, majd belejössz a dolgokba idővel.
2021. febr. 15. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!