Netflixen beszeretnék jelentkezni es nem tudom a jelszavam a lényeg az hogy megszertném tudni a jelszót mert beszeretnék jelentkezni a gépemről és a tvmrol pedig ki ?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!2021. febr. 14. 15:44
1/5 anonim válasza:
Elhiszem hogy meg szeretnéd tudni MÁS JELSZAVÁT. A többi blabla a tévéről nem érdekes. Akinek van fiókja, elfelejtés esetén kérhet emlékeztetőt sms-ben vagy emailben. Ja, tudom, a telefonszám már nem él, az email fiók jelszavát is elfelejtetted / már nem létezik.
Tessék előfizetni a netflixre, hav 3000-t ki lehet bírni!
2/5 A kérdező kommentje:
Testvéremnek van előfizetése tudom nézni a netflixet csak nem a tvmen szeretnem nezni hanem a gepemen es tudod ehhez tudnim kene a jelszot de ugysem fogod megerteni ugyhogy teljesen feleslegesen rizsazol nekem hogy fizessek elo. Ja es azert a tesom fizetett elo mivel nem fogadta el edesanyam bankkartyajat ezert a tesommal felezzuk a csomag arat . Semmi szukseg nem volt a kioktatasra es nem mas jelszavat szeretnem megtudni!
2021. febr. 15. 07:35
3/5 A kérdező kommentje:
Azt meg hozzatennem hogy az e-mailt azt tudom ugyhogy te csak ne oktatgass addig amig nem tudod a reszleteket
2021. febr. 15. 07:36
4/5 anonim válasza:
De oktatlak. Ha megvan az email, akkor két kattintás az új jelszó.
Ja, tesód már nincs otthon, nem használja azt a fiókot, értem én.
Akinek megvan a regisztrációkor használt email fiók, az bármikor kevesebb idő alatt tud új jelszót csinálni, mint amennyi idő alatt ezt ide beírtam. Tudom, mert használom a Netflixet.
5/5 A kérdező kommentje:
Képzeld en is hasznalom a netflixet azert hogy ugy allits be engem mintha masnak a jelszavat szeretnem megtudni amikor nem is tudod a reszleteket nem kellene itt rizsazni nekem es amugy sikerult uj jelszot csinalnunk ugyhogy nem kellett volna a draga idodet arra hasznalnid hogy te most itt kioktass engem
2021. febr. 15. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!