Tegnap kaptam egy ilyet kb 10ezer ujonnan sajnos nem müködik mennyiért lehet eladni.?
2021. febr. 11. 16:39
1/9 anonim válasza:
500ft. Ha nem jó, akkor mások szerinted mit kezdenek vele? Talán dísznek jó.
2/9 A kérdező kommentje:
javitható elemes disznek is tökéletes
2021. febr. 11. 17:02
3/9 anonim válasza:
Javítsd meg, cseréld ki a szerkezetét. Értéke így se nagyon lesz, de lesz sikerélményed!
4/9 anonim válasza:
Sose értettem ezek a kérdéseket, tedd fel vatera licitre 0 Ft kikiáltási árral és kész. Vagy ha kiderül hogy sz*rt se ér, akkor inkább megtartod hogy gyűjtse a port?
5/9 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, mégis ezzel mit kezdene más? Én, mint óramániás nem adnék egy ilyenért egy forintot sem, mert az baromira zavaró, ha egy óra nem működik és csak áll egy helyben.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a linket 5ös lehet megcsináltatom .amugy teccik az óra .
2021. febr. 11. 19:15
7/9 anonim válasza:
Egyébként, ha működne, akkor valóban egy szép darab.
8/9 anonim válasza:
Xd, olyan vicces, amikor valaki a zsák szemétből is pénzt csinál.
"javitható elemes disznek is tökéletes"
és ez a megmagyarázás!
9/9 A kérdező kommentje:
de nem az lehet meg is tartom mert tetszik de ha kevés pénz ráforditásával meg tudom csinálni egy ötöséert meghirdetem.
2021. febr. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!