Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lidlben vásárolt akkumulátor...

Lidlben vásárolt akkumulátor töltő miért nem tölt?

Figyelt kérdés

Ultimate speed

ULG 17A1 típusú töltő 6/12V.

Miért van az hogy ha rádugom egy 12V-os akksira ami már eléggé le van merülve kb 8V akkor nem ír ki semmit a töltő. A kijelzőjén 0.0 jelenik meg.

Ha a másik itthoni töltővel kicsit meglököm az akksit hogy pl legyen benne 10V akkor már símán bekapcsol a Lidles töltő is.

Miért nem tudja feltölteni?

Elv van benne ez az"újraélesztő" funkció, de akkor ez így nem ér semmit se. Valaki tapasztalt már ilyet?

Most rossz maga a töltő vagy nem képes a nagyon lemerült akksik feltöltésére?

Ha nincsenek nagyon merülve az akksijaim akkor szépen bekapcsol és végzi a dolgát. De én pont azért vettem hogy olyan akksit is fel tudják vele tölteni ami már nagyon lemerült.

2021. febr. 6. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabadkozom a Lildles termékekre. Fedett tetejű piac!

Lehet olyan alacsony a feszültség nem is tudja, hogy rádugtál valamit. Vagy biztos van benne ilyen gagyi biztonsági elektronika ami úgy érzékeli halott, tönkrement akku és nem tölti a katasztrófa elkerülésének érdekében.

2021. febr. 6. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Vidd vissza, cseréltesd ki. Ne hagyd lemerülni nagyon az aksikat! Elkezdenek szulfátosodni, és csökken a kapacitásuk, tönkremennek. Legalább havonta tedd fel az aksikat töltőre, ha le van merülve, ha nem. Használat után töltsd fel, nem tesz jót neki ha teljesen le van merülve.
2021. febr. 6. 09:59
 3/4 Mr.Q77 ***** válasza:

Hát ezt így látatlanban nehéz megmondani.

Vidd vissza.

Amúgy mennyi volt?

Lidli nem szokott vackokat árulni, de eleve az akkumulátor töltő piac elég egysíkú rengeteg az ilyen olyan hangzatos név alatt futó designos dobozban árul vacak. Alig van igazi dedikáltan töltőkre specializált márka

Ha tényleg sokat kell tölteni és jót akarsz magadnak vegyél mondjuk egy CTEK töltőt. Azzal nem lősz mellé.

Én is azt vettem otthoni, használatra tökéletes és kb a "zsebedben" elfér, legalább is én nagyon csodálkoztam milyen kicsi kompakt a korábbi töltőkhöz képest. Jól átgondolt tervezésre utal. Szépen precízen teszi a dolgát, folyamatos visszajelzést ad az aku állapotáról.

2021. febr. 6. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:

"Amúgy mennyi volt?"

15-ezer.

2021. febr. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!