Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Xiaomi Mi...

Soma9111 kérdése:

Mi a véleményetek a Xiaomi Mi Band 5-okoskarkötőről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a Xiaomi Mi Band 5- okoskarkötőről!?

Hetek óta gondolkozok rajta de nem tudom még a választ.

Hogy legyen, vagy se.

Most jelenleg egy Smart G26 okoskarkötőm van, de gondolkozok azon, hogy le cserélem.

Vannak valakinek tapasztalatai?

Véleménye? Érdemes meg venni?

Kár, hogy az ékezeteket nem viszi az értesítésekben.

2021. jan. 31. 16:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Igen, akkor tedd ra egy wc gurigara es lass csodat annak is lesz "kamu" vernyomasa.. random bedob valami erteket.
2021. febr. 7. 22:06
 22/32 anonim válasza:
ez viszont igaz, nem lehet vernyomast merni vsak ugy, h a karodon van, szoval lenyegtelen, hogy van rajta, vagy nincs (kiveve a dragaknal)
2021. febr. 8. 18:33
 23/32 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem el!!!

Tényleg rá tettem a wc gurigára, és a wc illatosító légfrisítőre, és le mérte azt is, pont jó a vérnyomása mint nekem XD

Ez nagyon durva, mindegy csak valamihez hozzá érjen.

Akkor meg se merem kérdezni, hogy a vivax fit watc 15-be le méri e ténylegesen a test hőmérsékletet XD

2021. febr. 10. 12:03
 24/32 anonim ***** válasza:

Naugye.. random bedob egy erteket

Csak ez veszelyes is lehet, ha valakinek betegsege van, aztan a ora ertekeire tamaszkodik

2021. febr. 10. 15:32
 25/32 A kérdező kommentje:

Azt biztos.

Meg vettem a Xiaomi Mi Band 5 karkötőt, rá vettem magam :D

2021. febr. 11. 12:00
 26/32 A kérdező kommentje:

Most nézem, hogy a mi band 5, még le méri levegőnek is a pulzusát, nem hogy a wc.guriganak,akkor ezek szerint ez is random!? 😮

Az egész egy nagy át verés?

Ilyen olcsó játék... Gyerekeknek? :D

2021. febr. 12. 00:55
 27/32 anonim válasza:

Nekem Honor band 5 van de ugyanolyan pulzust mért edzés közben mint amit maga az elliptikus gép is mért mert azon is volt pulzusmérő.

Szóval azért ha a kezeden méred elég pontos adatokat ad.

Mondjuk a honor band 5 a levegőnek nem méri a pulzusát csak akkor még ha a karodon van.

2021. febr. 12. 09:04
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem próbáltad még? ha rá rakod egy WC légfrisítőre- vagy egy WC gurigára, rá mér e egy jó értéket 😮 :/
2021. febr. 12. 10:20
 29/32 anonim válasza:

Huawei watch gt2-vel kipróbálam amit írtál nem mér nekik pulzust 😂 annyit ír ki tartsa mozdulatlanul a kezét és próbálja újra. Bár ez egy kicsit magasabb árkategória de ez nem mér mindennek pulzust :D

Felöltöm a honor band 5 és kipróbálom azzal is.

2021. febr. 12. 11:43
 30/32 anonim válasza:

A honor band 5 tényleg mért pulzust a wc papírnak 😂😂

Viszont a huawei watch gt2 még akkor sem ha erőssen rányomtam.

Szóval megéri egy drágábbra berúházni, egy 10ezer ftostól ne várjunk csodákat

2021. febr. 12. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!