Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Android autó alkalmazás, mi...

Android autó alkalmazás, mi lehet a baj ?

Figyelt kérdés

Letöltöttem az apkt (apk mirror oldalról) feltelepítem, végigfut és a befejezés után azt írja hogy: "Az alkalmazás nincs telepítve".

Próbáltam régebbi apkval is, azzal se jó.

Ha számít akkor leírom a telefont és az autót:

-Xiaomi note 9 pro, (gyári minden rajta) és Opel Crossland

2021. jan. 25. 15:04
 1/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy a Play áruházból csak az Android 10-re engedélyezi Magyarországon. Itt egy cikk, amivel nekem is sikerült: [link]
2021. jan. 29. 11:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy én amikor telepítem, azt írja "Az alkalmazás nincs telpítve" és innen nem tudok tovább jutni.

A telefon beállításainál ellenőriztem az ismeretlen források engedélyezését, ezt engedélyeztem, ekkor se történt semmit.

Az apk mirror oldalról letöltöttem mind a 4 fajta friss verziót, és már több korábbi változatot (hátha...) ugyan ezt írja ki...

2021. jan. 29. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Na, végre sikerült, a következő módon:

Letöltöttem egy free VPN-t, a google play store adatait fullra letörölte, és így látta az andorid autót a play áruházban is így tudtam telepíteni.

Bár csak iphonet vettem volna... :D

2021. jan. 29. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Tanácstalan vagyok, valami ötlet ?

Az alkalmazást már engedi telepíteni de ha rádugom a telefont az autóra nem történik semmi...minden engedélyeztem.

Szerintem nem támogatja a xiaomi telefonokat, ezt hol tudom ellenőrizni ?!

2021. jan. 29. 14:19
 5/7 anonim válasza:
Nekem Xiaomi Redmi Note 5-öm van, és a fent linkelt módon tudtam frissíteni.
2021. jan. 30. 16:16
 6/7 István12345a válasza:

5

Ezzel nem sokat segítettél.

Egyébként ha van frissebb MIUI akkor telepítsd fel, van akinek megoldotta.

Agyrém, de nekem a gyári kábellel nem volt jó és egy sima mezei amazonos kábellel meg működött.

Egyébként sokaknak szarakodik, van akinek csak 1-2 funkció nem elérhető, van akinek sehogy se jó.

2021. jan. 30. 17:59
 7/7 anonim válasza:
6 Én frissítettem a MIUI-t. Annyit tudok, hogy amit az 1-ben leírtam, annak alapján nálam működik. Hogy ebben a MIUI frissítésnek volt-e szerepe, azt nem tudom.
2021. jan. 31. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!