Hogyan lehet játszani a honfoglalót windows alatt? Van erre valami letölthető honfoglaló exe formátumban?
Figyelt kérdés
Windows xp-t használok.2021. jan. 24. 18:07
11/22 anonim válasza:
Mire használod te ezt a gépet?
12/22 A kérdező kommentje:
Facebook, youtube. Jól futnak. Ebből gondoltam, hogy a honfoglaló is menne. Még a GTA 3, és a lives for speed is megy rajta.
2021. jan. 24. 20:09
13/22 anonim válasza:
Értem. Azért lehet nem ártana beruházni valami újabbra. Csak ha megteheted persze.
14/22 A kérdező kommentje:
Hát igen. Azért most egy rendes laptop nagyon drága. Van vagy 150ezer. Ezt a laptopot is 13 évvel ezelőtt vettem, akkor volt 240ezer. Hiába akkor jónak számított, mára már gyenge. Esetleg nézek használtan valami erősebb gépet. Vagy lemondok a honfoglalóról.
2021. jan. 24. 21:48
15/22 anonim válasza:
Honfoglaló lassan már egyetlen gépen sem fog menni böngészőből.
Nem fogják leváltani a flash-t, inkább elássák az egészet, és csak mobilon lesz elérhető. (Talán csinálnak windows alkalmazást is, de ahhoz kelleni fog a Win10.)
16/22 anonim válasza:
Okostelefonon valóban honfoglalózhatsz.
17/22 A kérdező kommentje:
tudom, de azon kicsi a kep.
2021. jan. 25. 10:05
19/22 anonim válasza:
Frissíts win 10 re, és töltsd le a bluestacks emulátort. Csak így lehet mer flash nincs már.
20/22 A kérdező kommentje:
De 1giga ram alatt menni fog a win 10? Talán a win7 lite 32bit.
2021. jan. 25. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!