Hol találok a Samsung ypt9jb -hez drivert?
Figyelt kérdés
találtam itt dologokat, de 1 hogy nemtudom hova tegyem be, hogy felismerje mert nem csináls semmit. nemtudom, hogy csináljam valami installer kéne ami egy normális telepítő.2010. aug. 15. 15:05
2/6 A kérdező kommentje:
... már egy jó hónapja keresgélek de nincs normális.
és nemtudom, hogy vannak ilyen emberek akik ilyenre veszik a fáradságot, hogy ilyen hülyeségeket válaszoljanak. nah de mind1 is.
2010. aug. 15. 15:24
3/6 Vérgibbon válasza:
4/6 anonim válasza:
szerintem találsz az interneten.
5/6 A kérdező kommentje:
vérgibbon, az 1. link Driver Download and Support link 404erroros és ha rámegyek az mp3akra akkor nincs ilyen tipusú cuccos átnéztem, de nem találtam. (lehet, hogy én vagyok a hülye):S
2010. aug. 16. 23:02
6/6 A kérdező kommentje:
ezen a 2. linken meg hát nemtudom hol kéne megtaláljam a drivert mert ilyen tipusú nincsde még más is alig :(
Valaki SOS :S
2010. aug. 16. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!