Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a tehendő akkor hogyha van...

Mi a tehendő akkor hogyha van egy melynyomom ami 25cm papir es a gombája fura hangot ad?

Figyelt kérdés

Melynyomom ami 25cm es (papír)van ugye a gombája ami a közepén van és az törtent hogy az be volt nyomodva nem volt meg sérúlve csak be horpadt nah en erre egy porszivoval ovatosan ki szivtam es nagyjábol ki is horpadt de maradtak rajta kis be horoadások nem teljesen gömbülyü.Amikor szol rajta a basszus akkor el kezt fura hangot adni mintha ki és be horpadna egy kis helyen.

Mi a tehendő?Nyomjan viszza es hadjam ugy?

Valaki tudna választ adni.

2021. jan. 21. 00:01
 1/2 Morzsi007 ***** válasza:
Attól, hogy benyomódott még hibátlanul kellene szólnia. Ha a nyomás hatására megsérült a tekercs vagy hozzáér a mágneshez akkor adhat ki fura kopogó hangot. Nyomkodd meg finoman a közepét, járasd meg a membránt, ha hallasz sistergő hangot, akkor az van, amit leírtam. Porszívózás előtt jó volt?
2021. jan. 21. 08:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen porszivozás elott jo volt..

Meg most is joo mer vissza be hopasztottam.

Mágnesbe nem ér bele a tekercs meg semmi.

2021. jan. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!