Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezt az autóba való Led szalago...

Ezt az autóba való Led szalagot lehet úgy feltenni, hogy mindkét ülés előtt legyen?

Figyelt kérdés

Szivargyújtóból működik, ragasztható. Esetleg van valakinek hasonló?

Elég hosszú a kábel, hogy két felé lehessen hajtani?

[link]

2021. jan. 20. 21:47
1 2
 11/17 Wadmalac ***** válasza:

Igazad lehet, de az én elvem, ha csinálsz valamit, akkor vagy jól vagy sehogy.

Lehet, hogy itt a sehogy az ideális. :)

2021. jan. 21. 10:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces #10 🤣🤣
2021. jan. 22. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

Nem viccnek szántam, a kérdésed alapján komolyan így is gondolom.

2021. jan. 22. 21:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Nyilván úgy tenném fel, hogy nem látszódna a vezeték.

Beépítettet nem akarok.

Figyu, lány vagyok 17 éves és rohadtul nem azt kérdeztem, hogy mit hova kössek be! 🤣

Szerintem elég jó dolog ennyi idősen lejogsizni meg megdolgozni minden fillérért a gyárban egy kis autóért, de mesélj még nekem. 😅😆

Annyi volt a kérdés, hogy ketté lehet e választani a Ledet v sem, mert a képem nem látni. De az egyetlen normális választ adó leírta már, hogy külön áll a négy szalag. 😇

(És igen, nem láttam a leírásban csak utólag a szalag hosszát).

2021. jan. 23. 01:20
 15/17 A kérdező kommentje:

Nyilván nem venném meg, én véleményem is ez, hogy "gagyi/ócskasaf". Ez egy kérdés volt, mert nem tudtam elképzelni, hogy a négy kis szalag szétvalaszthato e.

Ja, és egyáltalán nem élek a csilli-villi lo*fasz szőrmék lehetőségével sem a dobókockákkal stb. 😆

2021. jan. 23. 01:24
 16/17 A kérdező kommentje:
G*
2021. jan. 23. 01:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Naaa ne hagy abba. Hisztizz még egy kicsit, te "17 éves lányka". ;)
2021. jan. 23. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!