Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tablet 100.000 Ft alatti...

Tablet 100.000 Ft alatti árkategóriában?

Figyelt kérdés
Olyanra lenne szükségem, amelyiknél a microSD kártya behelyezéséhez nem kell kipattintani a hátlapon a burkolatot, illetve nem a sim tálcával van egybeépítve. Régi tabletemnél oldalt van egy nyílás, ahová csak be kell nyomni a kártyát és ugyancsak megnyomással kivehető. Köszönöm szépen.

2021. jan. 15. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

21 találat a szűrésre, csak végig kell olvasnod a leírásokat és a felhasználói véleményeket.

2021. jan. 15. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Samsung, vagy Huawei lenne jó, legalább 3 giga rammmal, 32 giga rommal. A kijelző lehet IPS is, de minimum HD+ legyen, mert a nagyobb képen a HD kicsit gyenge lesz.
2021. jan. 15. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Huaweit a Google/Play áruház hiánya miatt kizártam. Tulajdonképpen a lényeg, hogy a micro SD kártyát oldalról egyszerűen bele lehessen tenni, mint a telefonoknál a SIM tálca. A leírásokban nem olvastam erről, lehet, hogy magától értetődő. Volt egy 6 éves tabletem, ahol a hátlap egy részét ki kellett pattintani, hogy hozzá férjek az SD kártya helyhez. Ezt szeretném elkerülni. Minden esetre nagyon köszönöm az ajánlásokat, megy a zöld pipa mindenkinek.
2021. jan. 16. 00:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Még egy kritérium lenne, hogy magyar nyelvű menüje legyen.
2021. jan. 16. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!