Miért megy tönkre az összes fülhallgatóm? Segítség! ☹️
Nagyon sűrűn kell füleseket cserélnem.. Egész nap használom őket, kell filmnézéshez, hangoskönyvhöz, zenehallgatáshoz stb. szóval nekem igazán fontos hogy jól működjenek.
Az elején minden jó, használom pár hónapig aztán az egyik fele nem szól, recseg, hiába "rángatom" össze-vissza.
A mostanim, amim van, 1 hónapja használom, és már jelentkeztek a tünetek. Ez elmúlt 1 évben minimum 4 fülhallgatót vettem (nem gagyit).
Mi lehetne a megoldás? Milyen fülhallgatót vegyek? Esetleg fejhallgatót? Egyébként Xiaomi Redmi note 9 pro telefonom van, ha ez számít.
Gondolom megtörik benne a vezeték. Sokat feszül, hajlik vagy leng a vezeték? Ha igen, az lehet a baj.
2 ötletem van: vagy vegyél egy olyan fejhallgatót, amiből kihúzható a vezeték (akkor csak vezetéket kell venni, ha az tönkremegy), vagy pedig vegyél bluetooth-os fejhallgatót. Utóbbinak azok a hátrányai, hogy külön tölteni kell, egy egész kicsit késik a hang, és veszteséges formátumú a hangja. Filmnézéshez nem a legjobb (a késés miatt, de nem biztos, hogy jelentős), lossless zenékhez a veszteség miatt nem ideális, viszont mp3 zenékhez és hangoskönyvekhez kiváló. De legalább nincs vezetéke, ami megtörhetne.
Szia!
A bluetooth fej/fülhallgatókat próbátad már?
Én lassan 2 éve nyúzok egy sennheiser hd4.40Bt-t.
Én a vezetékes fejhallgatókat szeretem, mert azokkal nincs gond. Pl vehetsz egy Sony-t, annak viszonylag tűrhető hangja van és pár ezerért kapsz egy újat. Én évekig használtam hiba nélkül a 110-est. Minél nagyobb a különbség az alsú Hz és a felső Hz között, annál tisztább hangot kapsz.
#5 vagyok.
Az elektronikához értesz valamennyit? Általában a jack-nél szokott eltörni.
Egy kis forrasztás és már tudsz is rá tenni egy új csatit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!