Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalat a Philips...

Mi a tapasztalat a Philips OneBlade vagy más szakállvágó gép pengéjéről, hány használatot bír ki?

Figyelt kérdés

Mondjuk heti 1 alkalommal lenne használva, kibír legalább egy évet? vagyis (54 alkalom).

Csak mert nem olcsó kb 30eur, még kinai oldalakon is.

Továbbá érdekelne még mennyire biztonságos, okozhat-e nem kívánt vágást, karcolást?

Illetve mennyire lehet jobb eredményt elérni vele mint egy sima hajnyíró 0-ás pozíciójával?

2021. jan. 2. 10:12
 1/2 anonim válasza:
Szia, nekem van egy OneBladem, annó amerikában vettem 2017ben, abban az évben sűrűn használtam, szeretem mert szárazon is biztonságos, nem tudod megvágni magad az arcodon. Viszont ott lent belevágtam a bőrömbe szóval a sima verziót nemi szörzetre nem ajánlom. Én azóta sem vettem más fejet, az eredeti amit adtak vele még mindig azzal nyírom le,de az arcszőrzetem sem olyan fejlett azt is megkell, hogy jegyezzem. :D kényelmes, biztonságos, nem gyorsabb egy 3-5pengés borotvánál.
2021. aug. 13. 07:44
 2/2 anonim válasza:
A sima hajnyíró nullás pozíciója kb 0,5-1mm-re vág. Nekem ez jobban áll mint a borotvált
2021. aug. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!