Vettem egy AKG P120 mikrofont, viszont nincs hozzá phantom powerem. Milyet tudnék hozzá venni?
Figyelt kérdés
Valaki tudna esetleg ajánlani egy olcsó, de megbízható unitot? 48V-s kell minimum, illetve az is előny lenne, ha 3,5mm-es port is lenne rajta, mert azzal csatlakozik a mikrofonom. Nem vagyok nagy zseni ebben a témában, ezért örülnék ha valaki akár privátban, ha kell, de tudna segíteni, nagyon hálás lennék :^)2021. jan. 1. 14:21
1/7 anonim válasza:
Vegyél inkább olcsó behringer hangkártyát meg egy xlr kábelt! Az a bemenet sokkal jobb a kis jackeseknél, és a külön csak fantomtáp jóval drágább ezeknél.
2/7 anonim válasza:
Kár volt megvenni. Az ilyen fantomtápos, szimmetrikus kimenetű mikrofonok nem a sztereó jack bemenetes felvevő eszközökhöz valók. Mintha vettél volna egy vörös csíkkal jelölt fehér Canon teleobit, és utána tennél mögé egy 640x480-as képérzékelőt. Semmi értelme.
Vettél egy olcsó mikrofont, és ha veszel hozzá egy fantomtápot és egy aszimmetrizáló előerősítőt, ez a két tétel csak kicsit fog többe kerülni, mint maga a mikrofon.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én is utólag jöttem rá, hogy ez így jóval többe kerül, mintha vettem volna egy sima dinamikus mikrofont :/ Meg vagyok lőve, mert nem tudom mit csinálhatnék. Túl sok pénzt adtam már ki rá, hogy itt adjam fel.
2021. jan. 1. 14:34
4/7 anonim válasza:
Igazatok van, hogy kár volt neki megvenni, de már mind1, mert megvette...
Keress egy olyan hangkártyát ami fantomtápos.
Ha ez nem opció, egy kisebb keverő, aminek már van fantom tápja, aztán arról akár a gép line in-jébe is be tudsz állni
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és a segítséget mindenkinek :')) ugyanitt AKG P120 áron alul eladó.
2021. jan. 1. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!