Tudnátok olyan nyomtatót ajánlani, ami nem wifi-s, telefonról usb kábellel vagy akár bluetooth -al használható !?
Olyan is jó lehet, melyen van Ethernet port, router-hez kapcsolod és ugyan nem Bluetooth-on, de - ha teló tudja - (bár ezt nem tudom miképpen) Wi-Fi-n keresztül nyomtatásra bírható, szerintem a Wi-Fi kapcsolat stabilabb is mint a Bt kapcsolat.
Tudom pont nem Wi-Fi nyomtatót szerettél volna, de mi ennek az oka?
Az, hogy ahová nem rég költöztünk nincs internet, nem tudnak semmilyen netet adni ,tavasszal lesz hálózat bővítés.🤦
Van nyomtatóm ,de az wifi-s, nem tudom használni ,így a csere mellett döntöttem.
A Wi-fi nyomtató menne belső hálózaton, net nélkül is. A net nem előfeltétele ennek.
A router a helyi eszközöknek oszt IP-t akkor is, ha nincs bedugva WAN kábel, legalábbis a jobb router-ek biztos így tesznek és nem várnak arra: "amíg WAN kábel nem kerül bedugásra, nem osztanak IP-t semmilyen eszköznek". A router egy átjáró a belső (lokális) és a külső (globális) hálózat közt.
Szerintem ezért felesleges BT nyomtatót venni, router-t viszont jó beszerezni, ha majd lesz net. Kérj tanácsot: milyet javasolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!