Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » CD-t lehetséges lenne átírni...

CD-t lehetséges lenne átírni VHS kazettára?

Figyelt kérdés
Szeretném VHS kazettára átírni a CD-imen lévő filmeket ez hogyan lehetséges? Vagy valahogy fel tudnék venni VHS-re internetről filmeket?

2020. dec. 27. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Kell hozzá egy számitógép, aminek a videókártyáján van kompozit vagy s-video kimenet, teljes képernyőre kell állítani, majd a VHS magnón elindítani a felvételt.

Ezt bármilyen tartalommal meg lehet csinálni.

2020. dec. 27. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Kell hozza egy videomagno, meg egy medialejatszo vagy analog kimenetes kartya, aztan fel lehet venni kazettara amit azzal lejatszol. Teljesen ertelmetlen mert a minosege leromlik, tobb helyet is foglal a polcon, de hat te tudod mire kell.
2020. dec. 27. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első már megválaszolta e kérdést, én csak annyit szeretnék mondani:

Jobban jársz, ha fordítva teszed és kazettáidat is archiváltatod, digitalizáltatod, amíg még van mit.

2020. dec. 27. 18:52
 4/7 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Még annyit mondanék az előttem hozzászólok válaszaihoz pluszban, hogy ha 2 órás filmet akarsz VHS-re felvenni, akkor időben az 2 óráig fog tartani maga a másolás.
2020. dec. 27. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Gramofonon nem akarsz CD-ket hallgatni? Láttál már VHS felvételt?
2020. dec. 28. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 5.

Köszönöm a válaszodat, ebből mindent megtudtam :D

2020. dec. 28. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! 5. vagyok. Veszel egy 10-15 éves videokártyát S-Video kimenettel, és összekötöd a high tech VHS videóddal. Elindítod a felvételt, és megvárod, míg lemegy a film. Elméletben.
2020. dec. 28. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!