Mennyibe kerül egy megrepedt (itt-ott befolyt), de működő képernyő cseréje laptopon (vidéki városban, kábé)?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 13:15
1/13 anonim válasza:
A szerviztől függ, hogy mennyiért tudja beszerezni és mennyi a munkadíja.
Nyugodtan kérj árajánlatot vagy bevizsgálást.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a plusz! Nagyságrendet se "mersz" mondani?
2020. dec. 26. 13:25
3/13 anonim válasza:
Nincs nagysagrend se, rettento kulonbsegek lehetnek a kepernyo tipusatol, meretetol fuggoen.
4/13 anonim válasza:
Egy-két apróságot elfelejtettél megosztani velünk!
Milyen típusú laptop?
Hol laksz?
(ha Pécsen vagy közelében, akkor szerencsés vagy!)
5/13 anonim válasza:
Akár több helyről is kérhetsz árajánlatot, ezzel lehetőséged nyílik választani közülük.
6/13 anonim válasza:
#4 vagyok:
Pécsen van egy PC-bontó, raklapnyi alkatrészekkel. Fillérekért megkapod ha van, de némi pluszpénzért be is rakják.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyiket! Veszprém. Lenovo ThinkPad, kb. 10 éves, 30 centi átmérő.
2020. dec. 26. 14:17
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Ismét #6:
Az oldal "halott" mert nem foglalkoznak vele, de az elérhetőségi adatok helyesek! Tehát az oldalon értelmetlen keresgélni. Egyébként annyi cuccuk van, hogy képtelenség lenne gépre vinni.
10/13 anonim válasza:
Csak csendben jegyzem meg, hogy egy kijelző cseréje ugyanannyiba kerül, ha csak csíkos, vagy kicsit repedt, vagy "itt-ott befolyt", vagy ha szilánkosra tört az egész. Nem releváns, ugyanannyi lesz a kijelző ára, és a munkadíj is. Sosem értettem, miért kell hangsúlyozni, hogy csak kicsit sérült meg, attól nem lesz olcsóbb. Mintha azt mondanám, hogy csak kicsit mentem olaj nélkül az autóval, és csak kicsit füstölt, amikor beállt. Attól még épp úgy motorgenerál, mintha egy amatőr versenyen sütöttem volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!