Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért lassul be az MSI laptopom?

Egy átlagos ember 2.0 kérdése:

Miért lassul be az MSI laptopom?

Figyelt kérdés
Szóval annyi a helyzet hogy karácsonyra kaptam egy MSI laptopot és gyakorlatilag 1 nap használat útan kb. Beleraktam egy pendriveot és azót extrém lassu a gép. Valamit lehet ezzel csinálni? A pendriveot egyébként már kivettem. 1tb ssd, intel core i7, Geforce gtx 1650,

2020. dec. 26. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Feltelepítetted az összes drivert a gépre?

A Windows saját magától nem mindig a megfelelő drivert tölti le laptopokhoz.

2020. dec. 26. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi volt a pendriven? elég vicces lenne, ha már az elsőnap saját magadnak telepítenél valami vírust egy kms activatorral pl :D.

Amúgy nem futnak a háttérben a windows frissítések?

Gyártó oldaláról az összes drivert szedd le, lehet pont az usb driver, ami gond volt. - eszközkezelőben nem hiányol semmit a windows?

2020. dec. 26. 11:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Már megjavult mert minden frissítést telepítettem rá.
2021. jan. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!