Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jelenleg milyen okosóra/karköt...

Jelenleg milyen okosóra/karkötő képes érintéses fizetésre is?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 09:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy rá lehet bízni az adatokat "androidra" is (bár effektíve az alkalmazásra bízod rá), semmi nem fog történni, de tény, hogy jelenleg Magyarországon nem működik megbízhatóbb és stabilabb fizetési megoldás mint az Apple pay. A watch-os változat azért tartogat meglepetéseket, pl. a kártya védelmében muszáj kódot beállítani a watch-ra, ami meg azért kényelmetlen a mindennapokban, én így csak a telefonon használtam.

A Google pay már működik, de én még ezt inkább béta stádiumnak mondanám, egy maroknyi fintech cég kártyáit támogatja, egyetlen nagyobb bankkal sem állapodott meg még a Google Magyarországon.

A Simple meg hasonlók max arra jók, hogy jól fel tud b***ni mikor a boltban kell neki összeomlani, illetve elfelejteni a bankkártya adatait. Egyszerűen nem elég megbízható ahhoz, hogy ne vigyél kártyát, így viszont semmi értelme, plusz amúgy is csak telefonon működik.

2020. dec. 26. 15:25
 12/12 Fsms ***** válasza:
Garmin fenix 6 pro.
2021. márc. 9. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!