Mit tehetek, ha semmilyen fülhallgató nem megy be az egyik fülembe?
Marad a fejhallgató...
Én is gy vagyok....... a jobb fülem egyszer brutálisan begyulladt, fél évig semmi nem is hallotam rá annyira összeszűkült a hallójárat a gyulladástól.
Azóta is asszimetria van a két fülem között... a bedugós fülesek a bal fülembe pont jók, a jobba meg nem...
Nekem is ez a baj. Azt hittem, hogy csak nekem ilyen, ezért senkinek sem említettem ezt.
De örülök, hogy a Kedves Kérdező ilyen bátor volt (?! azt hiszem XD).. és szerintem inkább használj fejhallgatót! Én is próbálok azt használni inkább.. Ha feltétlenül fülhallgató a fontosabb, hogy zenét tudj hallgatni ne annyira nagy "súllyal", akkor csak tégy a fejedre sapkát?! Ha meg besülne a fejed a sapkában (ami mondjuk nem a legjobb ötlet, mer' az se segít sokat, hogy ki ne essen), akkor csak a fejhallgatót tudom ajánlani! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!