Mai szemmel nézve mennyire számítanak kőkorszakinak a 2005-2010 között megjelent elektronikai eszközök?
Mondjuk egy 2007-ben megjelent laptop mennyire felelne meg a mostani követelményeknek és ízléseknek?
Vagy egy televízió?

számítástechnikában az már kőkorszak, a 6 éves gépemet nem tudom már upgradelni, mert elavult és nincs már a piacon kompatibilis alkatrész. azt is figyelembe kell venni, hogy hatalmas fejlesztések voltak utóbbi időkben, pld. 2007-ben hatalmas dolog volt a dualcore, ma már quadcore a minimum, tehát pld. egy 2007-es 2,5ghz-es processzor nem fog egy 2020-as 2,5ghz-es proci nyomába se érni.
A tv- és szórakoztatótechnika teljesen más téma, persze ott is sok hatalmas fejlődés volt, de 2007 körül már szerintem bőven volt piacon fullhd tv hdmi csatlakozással (az én tv-m is valamikor akkor készült és tudja ezeket), amihez fillérekért veszel TV okosítót és -leszámítva a túlértékelt 4k, 8k, meg mittoménmilyen felbontást- meg lesz minden, ami egy modern tv-ben van.

Kedves Kérdező!
A laptop ma már biztosan nem állná meg a helyét, a TV azért nem hiszem, hogy olyan rossz lenne most. Nagyszüleimnek például nincsen modern TV-jük, és tökéletesen kihasználják a 2010 környékén vásárolt készüléküket.
További szép estét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!