Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudom letölteni az...

Hogy tudom letölteni az AutoCad tervező programot ingyenesen?

Figyelt kérdés

Üdv. Az AutoCad tervező programot szeretném letölteni online ingyen de nem tudom hogy töltsem le esetleg valaki tudna segíteni benne

Köszönöm

2020. dec. 23. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
A kérdésedből ítélve nincs ncore-d. Keress olyan ismerőst, akinek van és töltesd le vele. Előtte jól gondold meg melyik kell, mert 202 találat van.
2020. dec. 23. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
"AZ INGYENES PRÓBAVERZIÓ LETÖLTÉSE" gombot próbáltad már mondjuk az autodesk oldalán?
2020. dec. 23. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

használd a libreCAD-et

[link]

nem tud annyit mint az AutoCAD, de rajzolgatni bőven jó.

2020. dec. 23. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Innen töltheted le:

[link]

Itt rákattintasz az „ingyenes próbaverzió letöltése”-re, alapesetben az AutoCAD van kiválasztva, utána már egyértelmű. A letöltéshez létre kell hozni egy felhasználói fiókot, enélkül nem tudod letölteni. Az tudnod kell, hogy letölteni ingyen lehet, de a próbaverzió csak 30 napig használható, utána teljesen leáll.

Ezen a területen az AutoCAD a vezető szoftver, de sok más is van, például:

ZWCAD: a próbaidő lejárta után erős korlátozásokkal, de használható, nagyon hasonlít az AutoCAD-hez.

QCAD: az ingyenes verzió 15 percenként felszólít a mentésre és a program újraindítására, elég bosszantó.

LibreCAD: a QCAD lebutított, ingyenes verziója

LiteCAD: ingyenes, de a mostani 3-as verzió nagyon instabil, a 2-es verzió viszont egész jól használható:

[link]

FreeDraft: ingyenes, gyakorlatilag egyezik a LiteCAD 2-es verziójával

[link]

nanoCAD: ennek az 5.0 verziója ingyenes, csak regisztrálni kell, az ingyenesek közül ez tud a legtöbbet

[link]

A QCAD és a LibreCAD nagyon más, mint az AutoCAD, próbáltam, rá lehet jönni, csak idő kell hozzá. A többi kezelése többé-kevésbé hasonló az AutoCAD-hez.

2020. dec. 23. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2020. dec. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!