Hány wattos házimozinak van értelme kb egy 16nm-es nappaliba(kertes ház)?
Figyelt kérdés
Szeretem a mélyet, de feleslegesen nem akarok hatalmas rendszert, csak amekkorának van értelme :D de ne legyen halk nyílván2020. dec. 23. 03:35
3/15 xKakashix válasza:
50 meg 100W?? :DD miről beszéltek, a kérdező nem egy bluetoothos hangszórót kért hanem házimozit... az én szobám kicsivel kisebb és jelenleg nekem egy 500w-os rendszer van, ez már tud adni házimozi élményt és házibulikra is alkalmas, ennél nagyobb nem kell.
200-500w között válogass szerintem
4/15 anonim válasza:
Na akkor már mondom Az én rendszeremet, 900 Watt
5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, mekkora a szoba mérete? :D 900w
2020. dec. 23. 10:40
7/15 A kérdező kommentje:
Van értelme szerintetek nagyobb wattosat venni hogy ne kelljen maxon hallgatni, mint kicsit és maxon hallgatva? reális keretek között
2020. dec. 23. 12:08
9/15 xKakashix válasza:
persze hogy van, inkább tudjon többet mint kell, mintsem, hogy ne legyen elég, nekem egy Logitech Z906-om van, nagyon jó áron vettem még black friday előtt 65k-ért, pc-hez használom ahhoz tökéletes.
10/15 xKakashix válasza:
úgy van pontozzatok csak le nyugodtan, mutassatok már olyan 50w-os rendszert ami szép mélyeket ad és házimozi élményt nyújt... vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!