Offline zenehallgatás? Lent
Tudom, hogy kell letölteni MP3 vagy MP4 zenét/videót, és eddig a Google Play Zenét használtam offline zenehallgatásra. Most viszont már megszűnt a PlayZene és nem tudom hogy lehetne offline zenét hallgatni? YouTubeMusic-en keresztül? Ha valaki tud, segítsen!
Ja, és persze ingyen, ha lehetséges…
Az offline zenehallgatás sehogyan se ingyenes.
Maximum ha letöltesz valami szutyok youtube video background player music downloader High quality AD Free Non virus alkalmazást.
Ha iphoneod van akkor vagy kicsapod a pénztárcát vagy előveszed a kábelt. Bár szerintem a legtöbb Apple felhasználó életében nem másolt adatot szóval mindegy.
Spotyfi és Tidal is támogatja az offline zenehallgatást. gondolom csak van egy hely ahol online állapotba kerül a telefonod, ott leszeded amit akarsz, aztán amikor nincs net akkor hallgathatod.
Ha viszont full offline kell, akkor az Ncore-ról leszeded a zenéket a telefonra és kész. Nyilván itt is kell egy minimális net amíg leszeded, de utána mehetsz offline-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!