Igaz hogy meg hackeltek?
Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy meghackeltek folyt lennt?2020. dec. 22. 02:20
1/20 A kérdező kommentje:
* ha valaki ért hozzá legyen szíves írni, és ott kifejtem mi történt minden segítséget szívesen fogadok hisz nagy a baj.
2020. dec. 22. 02:20
2/20 Argloss válasza:
Ezt így kár volt kiírni, mert ilyen formában ez a kérdés se neked, se másnak nem segít.
3/20 anonim válasza:
Ha van kérdésed, tedd fel. Itt mások is tanulni szeretnének a válaszokból.
4/20 anonim válasza:
"hisz nagy a baj"
És mi az? Azért ezt az aprócska tényt se ártanan leírni.
5/20 A kérdező kommentje:
Elnézést. Küldtek egy linket instán, bemásoltam én buta safariba és onnantól már sorra kaptam az üzeneteket hogy így úgy feltörtek. (Iphonem van)
2020. dec. 22. 04:24
6/20 A kérdező kommentje:
Egy személy állítja hogy ez alapján feltört nagyon megijedtem így csináltam egy gyári visszaállítást tehát töröltem minden adatot, régi iCloud is eltűnt illetve jelszót váltottam mindenhol rögvest.
De megnéztem mindenhol a bejelentkezési tevékenységet előtte, csak magamat láttam. Lehet ez egy rossz poén volt?
2020. dec. 22. 04:27
7/20 A kérdező kommentje:
Mindenesetre nagyon komolyan írta, és tényleg nagyon felek hogy még most is belátást kap a készülékembe
2020. dec. 22. 04:27
8/20 anonim válasza:
A linket másold be ide, megnézzük.
10/20 anonim válasza:
De higy miért nem lehetett volna normálisan feltenni a kérdést🙄.
Linkeld be ide azt a cuccost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!