Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nő hónapról-hónapra a...

Miért nő hónapról-hónapra a villanyórámon a fogyasztás?

Figyelt kérdés

A fogyasztási eszközök száma nem nőt! Lopás ki van zárva,mert megnéztem,hogy rá vannak e csatlakozva a kábelemre, de ezt a lehetőséget ki lehet zárni!

Van olyan nap, hogy 24 kW megy rá az órára és csak ugyanazokat az elektronikus eszközöket használom, amiket eddig!

Mi lehet ennek az oka?

2010. aug. 12. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak tipp: nem lehet, hogy valami el fog romlani és többet fogyaszt?
2010. aug. 12. 12:29
 2/4 Harrr ***** válasza:
Vízköves mosógép, villanybojler is okozhatja a problémát. Vagy csak egyszerűen többet használod az eszközeid:D
2010. aug. 12. 12:32
 3/4 Jovanny ***** válasza:
Kapcsolj le minden eszközt sorban, nézd meg, nem szökik-e az áram, hibás vezeték okozhatja, ilyenből lesz az elektromos tűz. Ezt ellenőrizd mindenképp.
2010. aug. 12. 14:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Idézet:

Jovanny válasza:

Kapcsolj le minden eszközt sorban, nézd meg, nem szökik-e az áram, hibás vezeték okozhatja, ilyenből lesz az elektromos tűz. Ezt ellenőrizd mindenképp.

Igazad volt!

A fürdőben már elkezdett füstölni a kábel!!!!

Minden elektromost eszközt lekapcsoltam és úgy is forgott az óra!

Milyen vastagságú kábelre kell cserélni a vezetéket,hogy ez a probléma megszűnjön?

Ha jól tudom most 2,5-es kábel van a falban!

2010. okt. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!