Hol lehet boltban és főleg ONLINE venni porlasztót Vype eTank SUB és Mini elektromos cigihez? Két dohányboltban (az egyikben vette a kit-et) nem árulnak porlasztót csak folyadékot. A mindennapivype oldalon a dohányboltokat jelölik meg forrásként.
Nem nagyon értem a kérdést.A google keresőbe beírva
a tank nevét - ontja a lehetőségeket.
Valóban sok oldalt kidob de csak ismertető és
nem lehet vásárolni. Ez angol cucc ?
Akkor baj lesz az utánpótlással.
Azt hiszem mégsem tudom megoldani a problémád.
(Most kaptam meg az Ali-ról a rendelésem.
Kb. 7000 ft és marha jó.)
#4, az alis oldalt is belinkelnéd? köszönöm
most próbálok visszaállni az e-cigire, de amiket eddig vettem, ahhoz - a kérdezőhöz hasonlóan - vagy porlasztót nem lehet kapni, vagy eltörött a palást és nem tudom pótolni
Nagyon sok gyártó van és sokféle készülék.
Az ecigit Kínában találták ki. Jók benne.
Vype nem az ő termékük. Szerintem jobb
lenne erről a termékről letenned.
8 éve használok ecigit, nekem is volt
pár melléfogásom ami veszteség volt.
Ez pl. egy hasonló termék és alkatrész is
van hozzá.
Persze választhatsz másfélét is van sok.
Köszönöm szépen, ez még jó is néz ki.
idén márciusban próbálkoztam először egy oxy-gain típussal, jó is volt, vettem hozzá a mentolos vype-ot és azonnal letettem a rendes cigit. az első pofára esés akkor következett be, amikor májusban bevonták ezeket az ízesített nikotinos cuccokat. azóta hol a palást törik, hol a másik cuccnak nincs pótolható porlasztója, és legfőképpen nem tudom keverni sem a löttyöt.
nagyon szeretnék visszaállni. majd próbálkozom.
Fehér Tamásnak sok videója van a youtube-on,
nézzél meg párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!