Hogyan állítsam vissza a google fiókom??Köszönjük annak megerősítését, hogy hozzá tud férni a megadott kapcsolattartási e-mail-címhez.
Sziasztok problémám az k********@gmail.com nem tudok bejelentkezni elfelejtettem a jelszót rá megyek el felejtettem a jelszót 06*******81 telefonszam van beállítva de nem tudom így vissza állítani nem férek hozza a telefonszámhoz
email címet kér el küldi emailba kódot be másolom a kódot le okézom ezt írja ki
Köszönjük annak megerősítését, hogy hozzá tud férni a megadott kapcsolattartási e-mail-címhez.
A Google sajnos nem tudta
ellenőrizni, hogy Öné-e a következő azonosító: ********@gmail.com. További információ arról, hogy miként állítható helyre a fiókja."
Mit kéne csinálnom? Köszönöm szépen előre a segítséget!
1. Egy régi készülékről amibe beléptél
2. Írsz a Googlenek, de kicsi erre az esély
Tehát volt egy Gmail fiókod, amihez helyreállítási telefonszám be volt állítva, de ez már nem a te számod, nem férsz hozzá. Ezen kívül volt beállítva egy másodlagos email cím, ami nem lett megerősítve, így nem tudja a két mail címet összekötni.
Jól látom a helyzetet?
Semmit nem tudsz tenni. A Gmail szerint annyi közöd van a fiókhoz, mint nekem. Ez egy biztonsági rendszer.
Próbálkozz, hátha eszedbe jut a jelszó. Számítógépen vagy telefonon nincs elmentve a jelszó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!