Az alábbi Sencor SWS 2025 digitális hőmérő kültéri egysége vízálló-e, ki tehetem-e olyan helyre ahol éri eső és hó?
Ma vásároltam, de seholsem találok róla infót hogy érheti e csapadék vagy sem?...
"Annak ellenére, hogy a külső érzékelő ellenáll a környezeti hatásoknak, ne tegye ki közvetlen napfénynek, esőnek vagy hónak."
Ez van a Sencorhoz mellékelt szövegben.
Én "nájlonacskózva" raktam ki, úgy elvolt sok évig. Az elődje. A mostanit nem tudom használni, lásd alább. Mondjuk annyi védelme még volt, hogy egy vékonyabb fatörzsre söllniztem rá, így kevés esőt kapott, napot meg sose.
Imádkozzál, hogy ne legyen szomszédnak ilyenje, mert úgy átugrik rá a vevőd, mint a pinty. Minden ócskaságnak egyforma adója van, ugyanaz van a Somogyi fedőnevűeknek is, stb. Ilyen olcsón néha nem mentem vissza a boltba, van 4 adóm is, de a szomszédé mindegyiknél erősebb. :D Ő meg kirakta oda, ahol a nap süti délig, így néztem, hogy 42 fok van, miközben az én adóm az északi oldalon, árnyékban a fán volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!