Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyiket lenne érdemesebb...

Melyiket lenne érdemesebb megvennem?

Figyelt kérdés

Okospántot szeretnék venni, kettő közül viszont nehezen tudok dönteni:

Huawei Band 2 Pro

Xiaomi Mi Band 4

A specifikációkkal tisztában vagyok. Samsung telefonnal lenne párosítva az eszköz. Van esetleg valakinek felhasználói tapasztalata bármelyikkel? Esetleg csak vélemény, melyik lenne jobb és miért?

Ami fontos lenne nekem hogy az applikáció részletes legyen (főleg az alvás) de letisztult, a nyelv mindegy (elvagyok az angollal is). Alapvetően a pulzus és az alvás miatt szeretném.

Illetve egy olyan dolog van, hogy a Xiaomi-ból ha jól értelmeztem, ki kell venni a kütyüt ha fel akarom tölteni - ez mennyire befolyásolja a szíj tartósságát?

2020. dec. 6. 15:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem Mi 4-em van, imádom. Az alkalmazásban minden adat részletes. A szíj nálam nem töredezett kivétel során.
2020. dec. 6. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!