Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fizetnétek egy óráért 60 000...

Fizetnétek egy óráért 60 000 Ft-ot?

Figyelt kérdés

Van rá pénzem, karácsonyra meg tudnám venni, csak kicsit sajnálok ennyit adni érte. Nagyon tetszik az óra, de nem tudom, ennyit kidobjak-e rá. Ti megvennétek?

Csak egy 4 éves órám van, amit akkor 30 000-ért vettem, de már nem divat.:(

28/n

2020. dec. 6. 13:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Tudnám jobb dologra is költeni.
2020. dec. 6. 13:52
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
Simán, most is egy 50 ezreset hordok, tavaly vettetm a születésnapomra. Nem akkora tétel, hogy ezen sajnálkozzak ha tetszik. Úgyse cserélgeted minden évben.
2020. dec. 6. 13:56
 3/21 A kérdező kommentje:
2: Ha megvenném most jó darabig megint nem vennék másikat, az biztos.
2020. dec. 6. 13:59
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha sajnálod rá és szerinted kidobott pénz lenne, akkor ne vedd meg.

Ha tényleg kell és meg is van rá a pénz, akkor ne sajnáld, vedd meg. Neked kell döntened.

2020. dec. 6. 14:12
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve kidobásnak érzed, akkor még kicsit várj.

Fontolgasd mennyire pont ez a megfelelő.Évekig is szívesen viselnéd és kedvenc lesz?

Vagy csak hírtelen jött ez a jajde tetszik?

2020. dec. 6. 14:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Már pár hónapja nézegetem a régi helyett. Nem hirtelen jött.
2020. dec. 6. 14:20
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
160ezerért vettem egyet egy hónapja
2020. dec. 6. 14:39
 8/21 anonim ***** válasza:
35%

Hülyeség. És nem igaz, hogy jó darabig nem vennél másikat, hiszen az előzőt is csak négy éve használod, mégis máris másikon töröd a fejed, pedig a jelenleginek semmi baja.

Akkor vennék másikat, amikor végleg elromlik. Addig meg örülnék neki, hogy milyen tök jó órák léteznek, hogy egyre jobbak - így amikor majd nekem szükségem lesz új órára, akkor milyen tök jó órák közül válogathatok. Majd.

2020. dec. 6. 14:55
 9/21 anonim ***** válasza:
93%

Javaslatom: ha kétségeid vannak, akkor még várj. Én is voltam párszor (nem pont órával) hogy heteken át gyúrtam a témát, aztán csak rájöttem, hogy nem kell :) De egy másvalamit meg már gyúrtam 2-3 hónapja, aztán megvettem. Vagy vegyél két 30 ezreset :)

"Csak egy 4 éves órám van, amit akkor 30 000-ért vettem, de már nem divat.:("

Hát, a divat már csak ilyen játék. Férfióráknál a búvárórák kb. időtlen stílusúak, 70 éve nem mennek ki a divatból. Női divatvilágban nincs ilyen?

2020. dec. 6. 16:03
 10/21 A kérdező kommentje:

Lemerült a régiben az elem, tehát vennem kellene bele újat, ha használni akarnám.

Kb. 2-3 hónapja akarok másikat venni én is. Kettőt nem akarok, mert felesleges és kimondottan egy órát néztem ki, ami tetszik, ez kerül 60 000-be. Ha ezt nem veszem meg, akkor semmilyet nem veszek.

2020. dec. 6. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!