Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A gépem pár hete szokatlanul...

A gépem pár hete szokatlanul lassú, pedig semmit sem csináltam vele, szerelőhöz nem nagyon akarom elvinni, nem tudom mennyibe kerülne. Van amit esetleg csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Eset Nod32 Antivirus 4 van vírusírtóként a gépen, nem vírusos. Eddig azért ki lehetett bírni, mert ugye a vírusírtó lassítja a gépet, de most már 1 évig kell várni mindenre.
2010. aug. 11. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

A Windows-t időnként újra kell rakni. Ez így van, mindenhol. Rengeteg problémát képes megoldani, egy "gyalulás". Mert persze akkor már formázás sem árt.

Tehát egy windows újratelepítést ajánlok formázással együtt.

2010. aug. 11. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbálj töredezettségmentesitést csinálni,valamit javit a dolgon!Én virusra gondoltam,de olvastam nem az...

A felesleges dolgokat is töröld ki,tudom ajánlani a CCleaner progit..,az is segithet a problémádon!

2010. aug. 11. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A Nod nem nagyon jó, az AVG-t ajánlom. Az nem lassít, nekem villámgyors a gépem.
2010. aug. 11. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, az életemet mentettétek meg
2010. aug. 12. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!