Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-cigibe mindegy, hogy milyen...

E-cigibe mindegy, hogy milyen üvegpalástot veszek a márkán belül, vagy mindegyikbe csak egyfajta való?

Figyelt kérdés
Egy Smok G-priv 3-am van. Eltört az üveg, és szeretnék egy újat venni bele, de így kifejezetten ehhez a készülékhez valót nem találok. Ha veszek bele egy bármilyen, Smok márkájú üveget, az jó lesz?

2020. dec. 3. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Milyen tank van hozzá? SMOK TFV16 Lite 9ml?

[link]

2020. dec. 3. 18:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem ez a kidudorodós oldalú, hanem a "sima". Nem tudom hogy hívják, de remélem érted mire gondolok :/
2020. dec. 3. 18:13
 3/11 A kérdező kommentje:

Ilyen

[link]

2020. dec. 3. 18:17
 4/11 anonim ***** válasza:
A tankon, a dobozán, a használati utasításában valahol le van írva pontosan a tank típusa. Kell a tank pontos típusa ahhoz, hogy megfelő palástot tudj hozzá rendelni. (nem a mod típusa kell, hanem a tanké!)
2020. dec. 3. 18:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Megvan! SMOK TFV16 Lite EU Tank (2ml)

Ez van a dobozra írva

2020. dec. 3. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát, 2 ml-es SMOK TFV16 palástra passzolok!

Talán ott kellene megpróbálnod, ahol vetted (hátha tudnak rendelni a forgalmazótól), arra figyelj, hogy pyrex üveg legyen a palást!

2020. dec. 3. 18:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Egy külföldi oldalról rendeltem, és már nem tudom melyikről :( Szóval ha másfajtát veszek az nem passzolna bele?
2020. dec. 3. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem valószínű. Eléggé méret specifikusak a tankok: szélesség, magasság, mililiter - de ezek pontos ismeretében megpróbálhatod, legfeljebb folyni fog, vagy kuka... de ha rendelsz, lehetőleg pirexet rendelj, és rendelj hozzá tömítőgyűrű készletet is.

(viszont ha kintről rendelted, van email-ed róla, meg tudod nézni, melyik oldalról van szó)

2020. dec. 3. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajna mindig törlöm az emailjeimet :( Akkor nem tudom mi legyen... ._.
2020. dec. 3. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy darabig biztos eltart még ideér, de.:

[link]

ha mégsem ez kell, az Alin biztos megtalálod

2020. dec. 10. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!