Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vezeték nélküli fülhallgató...

Vezeték nélküli fülhallgató 30 000 ft körül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nézegettem karácsonyra vezeték nélküli fülhallgatókat de nem találtam nekem megfelelőt. Eddig még csak az alap vezetékes kis Samsung fülhallgatóm volt de azt nagyon utálom mert egyfolytában kiesik a fülemből. Esetleg tud valaki valamit ajánlani nekem? A lényeg az lenne hogy 30 000 ft körül legyen max, kényelmes legyen (gondolom az segít ha gumipárnái vannak), sportoláshoz is jó legyen (ne essen ki a fülemből lehetőleg csepp vagy vízálló legyen) A hangzásának nem kéne kiválónak lennie elég ha csak "jó" , nem zavar ha nincs benne olyan funkció hogy ha kiveszem a fülemből akkor megáll a zene vagy hogy legyen zajkioltás funkciója, persze nem baj ha benne vannak(leginkább az utóbbi) Azért kérem a segítségeteket mert nincs még hozzájuk tapasztalatom és nem is értek annyira hozzájuk. Az is lehet hogy irracionálisak az elvárásaim ezért az árért.

Előszőr a samsung buds pluszt néztem mert az nagyon tetszett, de 40-50 000 forint egy fülhallgatóért nekem már sok.

Előre is köszi!!

2020. dec. 1. 21:02
 1/2 anonim válasza:
Szia, én is most keresek fülhallgatót. Én az Lg tone free fn6-ot néztem kb 34 000 ft és a Honor magic buds-ot az is kb ennyi. Én is keresgélek, mert valaki azt mondja hogy az lg nem jó, de valaki meg azt hogy szuper.
2020. dec. 3. 11:50
 2/2 anonim válasza:

Én most vettem BlitzWolf BW-FYE7 fülhallgatót és teljesen meg vagyok elégedve vele. Teljesen jól szól, (nekem) kényelmes is. Akárhogy rángatom a fejem, nem esik ki. Emellett a pénzed másik felét elköltheted másra. Rákeresel youtube-on review-re, ott is jókat mondanak róla, én is ezért vettem meg.

Ha nem is ezt választod, nézz mindig youtube-on több videót arról, amit megvennél. Eredetileg Raycon-t akartam venni, mert minden második youtuber azt reklámozza, de néztem pár hiteles review-t, amiből kiderült, hogy nem feltétlenül olyan jók azok.

2020. dec. 10. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!