Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet eltűntetni az,...

Hogyan lehet eltűntetni az, hogy használtam ctrl+c/ctrl+v - t?

Figyelt kérdés
Wordben dolgozom visszaküldős a feladat és azt szeretném, hogy ne lássák, hogy másoltam. Ennek utána tudnak nézni valahogy, hogy hogyan került oda a szöveg? Ha igen, akkor azt megtudom csinálni, hogy ne lássa?

2020. nov. 30. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Megfogod és szépen begépeled. Legalább ennyit dolgozz már vele, ha puskázol...
2020. nov. 30. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Micsoda energiákat ölnél a csalásba... Ahelyett, hogy ugyanennyi kínlódást a munkába ölnél...
2020. nov. 30. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fogja tudni megmondani, hogy a szöveget bemásoltad, ámde akinek nem 40-es az IQ-ja, az villángyorsan kideríti, hogy a netről szedted és ez akkor is igaz, ha kézzel gépeled be.
2020. nov. 30. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem látszik. Csalni nem szép dolog, de mondok azért valamit: adott példa, én jegyzettömbbe szerettem folyószöveget bevinni, mert nem kapott stílust, és később könnyen fel tudtam dolgozni. És onnan bizony másoltam a végső helyére.
2020. nov. 30. 13:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem lusta vagyok. Időhiányban szenvedek. Tíz ujjas vakon gépírást tanulok és kapuk 1 órát 6 oldal legépeléshez. Utána ha van időm megcsinálom tényleg, mert evvel tanulok, ha gyakorlok, csak eddig csináltam időre és nem sikerült feléig jutni sem. Aztán mostmár odáig fajult, hogy van 2 karóm miatta. Muszáj ehez folyamodnom. Jelenleg 25 oldal elmaradásom van. Ha tényleg gépelek akkor az egy laza 9 óra nekem. Ez az online oktatás borzalmas. Gondolom ti prezentációra gondoltatok. Azokat megcsináltam mindig becsülettel és emiatt is bűntudatom van.
2020. nov. 30. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Hát így más a gyerek fekvése. Lehet is bűntudatod. Mivel én is tanultam, tudom miről beszélek. Bár nem tudom, neked mire kell a vakszedés, meg lesz-e belőle vizsga, de ezt nem lehet ellinkelni.
2020. nov. 30. 14:34
 7/9 A kérdező kommentje:
De okés. Tudom. Megcsinálom ahogy időn adja, de most is úgy írok ide, hogy közbe online aktív órám van. Enni is alig van időm. Aztán mennem kell délután külön órákra, plusz azok amiket emeltre vállaltam. Majd olyan este 8kor végzek a tanulással is és a másnapra való készüléssel. Az éjszakám nem akarom beáldozni, mert akkor a másnapi teljesítményem megy romba.
2020. nov. 30. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Online óra közben nyiss meg egy jegyzettömböt, tedd rá szépen a két kezed a billentyűzetre, és miközben figyeled az online órát, írogass szavakat, százszor kutya kutya kutya, aztán cica cica cica, aztán dezoxiribonukleinsav, najó, azt később is lehet :D Ha már a kötelezőt ellinkeled, ezekben az improdutív időkben simán tudsz figyelni, és ezek a plusz dolgok "ingyen" rögzülnek addig is. De nekem mondjuk mindegy, csak tudom, én így csinálnám.
2020. nov. 30. 14:53
 9/9 Kőváry Orsolya ***** válasza:
8-as válasza hasznos, de kiegészíteném azzal, hogy óra közben azt gépeld, amit hallasz, vagy legalábbis amennyi megy belőle. Ha megy az óra pl. történelemről, és te a kutya kutya szavakat gépeled, megoszlik a figyelmed.
2020. dec. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!