Aliexpressről magyar billentyűzet?
Figyelt kérdés
Szeretnék valahogy keresni magyar vagy annak megfelelő karakter kiosztású billenytűzetet aliról. Tablethez kéne ( ipad ), de nem találok sehogy sem csak angol kiosztást, de azon kevesebb a karakter sajnos.2020. nov. 28. 23:26
1/3 anonim válasza:
Hat nem tudom, szerintem nem fogsz talalni. Plusz ha most rendeled, kb februarban fog megjonni a karacsonyi orulet miatt. Ipadhez pont kb minden sarkon lehet kapni billentyuzetet, az ara sem olyan veszes szerintem.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem.
Esetleg ilyenekhez linket tudsz küldeni? Előre is köszi!
2020. nov. 28. 23:56
3/3 anonim válasza:
Nekem nincs ipadem, igy konkretan ebben nem tudok segiteni, hogy melyik tipus lenne a jo hozza,de nezd meg emagon, alzan, ott sok van. Vagy meg szoba johet az euronics, mediamarkt talan, ha eloben akarnad megnezni, bar szerintem ott kevesebb a valasztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!