Laptop, vagy számítógép?
Nekem egy 2007-es gyártmányú fujitsu lap-topom van, mivel 4 kg-s nemigen lehet hozni vinni, de 70ért vettem anno, és végre van saját gépem, el is rakhatom, szóval én biztos lap-topot vennék a helyedben.
(Jah és ezen a kis nyomin jól fut a sims 3, meg egy csomó játék, úh nekem egyértelmű.) A szgépünkbe már egy csomó pénzt fektettünk, és mégis nyomi maradt.
Hordozni akarod? Akkor laptop
Ha nem akkor PC mert egy normális laptop áráért kb 2-,3x jobb pc-t ki lehet hozni.
Mondj egy max árat és összerakok neked egyet :D
A laptop is számítógép.
A laptop értékállóbb.
A laptop drágább, mint egy nálánál jobb PC.
A laptop hordozható.
A laptop nagyon nehezen bővíthető (kiv. HDD, RAM).
A jó telejesítményű laptop 200-nál kezdődik, de itt is oda kell figyelni, hogy pl. milyen VGA-val van szerelve.
Netezésre és "simsezésre" neked elég egy 40 körül mozgó használt p4-es gép is.
Az asztal és a szék nem tartozik a PC-hez.
Egyébként meg akkora lol kérdés, hogy szarrá röhögtem magam, miután fapofával leírtam a válaszokat :D
Szerintem neked laptop kellene, mert "házas" gépet inkább azok használnak, akik nagyobb terjedelmű játékokat nyomatnak és szeretnek alkatrészeket is ki/becserélni a gépben.
Olyan laptop, amelyik jó netezésre és a sims is fut rajta már 100.000 től van. Egy csomó oldal van fönt a neten, csak üsd be, hogy "laptop". (A videókártya lehetőleg ATI-s legyen, az elég megbízható)
Mindegy:D köszi a válaszokat. Asszem hogy asztali lesz. Am a széket, meg az ilyesmit azért írtam oda, mert valamire rá kell rakni a gépet, és valamin kell is ülni
:D
A laptop, meg a számítógép, ugyan az. Csak hogy...
A számítógép nagyobb.
DE ez nem változtat semit, ugyan is szerintem a laptop gyorsabb, mint egy gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!