Megérne várnom és többet fizetni ?
Melyik laptopot érné meg jobban megvenni ?
Az egyik xmg core 15 (amd) a másik asus tuf a15 (erről sok rosszat hallani a hűtése miatt)
Nos alapvetően külföldről rendelném jelen esetben csak december végén kezdik kiküldeni és jelenlegi árfolyam alapján 525-530e ft-re jönne ki ezzel a configgal :
-rtx 2060 refresh, 4800h, 1 tb ssd, 16 gb 3200 mhz ram (+ jobb kijelző).
viszont most van pár "akció" asus tuf laptopokból pl ez :
405e ft igaz 1660 ti csak a többi megegyező csak ugye elméletileg roszabb a hűtés. Megérné-e az a kb 115-125e ft felárat ? Valamint ha mégis külföldről rendelek kell-e vámot és áfát fizetni-e rá (ilyen esetben már tényleg nem érné meg nekem).
Szia. Ez egy tanács amit nem kell megfogadnod, de nem jársz vele rosszul.
Amit leírok az nem netről összeszedett infó, hanem több év tapasztalat a szakmában.
Erről a márkáról, hoggy XMG még soha nem hallottam. Itt nem a konstrukcióval van a probléma, hanem ha esetleg meghibásodik, akkor nehezebb lehet hozzá alkatrészt venni. Valamint maga a garancia is nehezebb lehet.
Az Asus Tuf szériája egy olyan téma amiről sokan nem beszélnek a neten. Mivel bár egészen jó az ára, arányaiban soknál történik alaplap meghibásodás ami elég kellemetlen tud lenni.
Ha valóban megbízható lapotopot szerentél nézni magadnak, akkor a HP Omen és a Dell G3 valamint a Dell G5 tipust tudom ajánlani. Ezek letesztelt, megbízható laptopok.
Leszögezném, hogy itt nem arról van szó, hogy az egyiknél mind rosz, a másiknál mind jó, hanem tapasztalatból mondom mivel sokat szereltem, hogy ARÁNYOSAN nagyobb a meghibásodása egy TUF-nak, és kissebb az utóbb felsoroltaknak.
mire hasznalnad? Biztos megeri a tobblet teljesitmeny?
gepnyuzo jatekokra kell elsosorban es ott is mindent kimaxolva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!