Ha egy futár látja hogy mi van a dobozban, akkor finomabban bánik vele?
Ha én futár lennék, és rossz napom lenne, akkor pont hogy durvábban bánnák vele!
Ha pedig jó napom lenne, akkor sem érdekelne!
Miért lettem lepontozva? Szerintem rávilágítottam a kérdés értelmetlenségére.
Hiszen ez futártól függ!
A futárok legtöbbször címre vannak fizetve.
Minél több címet lerak annál többet keres. Épp ezért nem feltétlenül fognak hímes tojásként bánni a csomagokkal. Persze egy árukár papírmunkával, többletmunkával jár, úgyhogy azért az igyekeznek elkerülni.
De nem az a futár aki kézbesíti az az egyetlen ember aki foglalkozik a csomagoddal. Több terítőjáraton, elosztóközponton át kapod meg a csomagod, bárhol összetörhet.
Az mondjuk mindenképpen hasznos lehet ha jóban vagy a futárral, nem csicskásnak tekinted és esetleg még jattot is adsz - ezért sokan le fognak pontozni, de 1. nem érdekel, 2. működik! Amikor a futár név szerint köszönt és megkérdezi hogy van a kutyám akit szintén név szerint ismer, na akkor biztos lehetek benne hogy nem úgy fogja odab..ni a csomagot. :)
Így fog bánni vele, ha rossz napja van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!