Tamas3791 kérdése:
Létezik 22V adapter?
Figyelt kérdés
vettem lomis piacon egy kamerás kapucsengőt és az van ráírva 22v DC kell neki, de csak 24-est találtam meg 16-os2020. nov. 14. 18:33
1/8 anonim válasza:
A 24-es bőven jó lesz neki, ha tényleg stimmel a feszültség és a csatlakozó polaritása.
3/8 anonim válasza:
jó lesz a 24, köss be egy ellenállás max :D
de mire a kapuig kiér a 24 lesz belőle 22.
4/8 Közveszélyes Kontár válasza:
ha erzekenyebb akkor nem biztos hogy jo ha magasabb feszultseget kap
valoban kereshetsz allithato feszest jobb biztosabb
marmint papiron, aztan bemerni kellene melyik mennyit is ad, mennyit veszit kapuig stb.
5/8 anonim válasza:
Plusz-minusz 10%-os eltérést el kell viselnie mindennek.
6/8 anonim válasza:
Egyébként a 16v-os tápegység is megvan 20, ha nincs nagyon terhelve. Én inkább azzal próbálnám ki a helyedben.
7/8 anonim válasza:
Nem. Egy stabilizált táp 16V, akkor is ha terheletlen, és akkor is ha maximális terhelést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!