Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
rengeteget játszottam a leg ujjabb Star wars battlefront 2 vel ,most újra telepítettem és valamiért azt csinálja hogy eltűnt a kurzor és irányíthatatlan az egész,ezt mivel oldhatnám meg?,nincs ott a kurzol jel vagy ha ott van akkor a kék szinű karika jel van ott mikor tölt valamit ott forog a kurzol mellett és bugos,válaszaitokat előre is köszönöm,ja még valami ,telepítettem ssd re is meg HDD re is és semmi nem változik ,újra indítottam a gépet és úgy s ,de csak ennél az egy játék nál csinálja most azelőtt soha nem volt ilyen.#játék szoftware
2020. nov. 4. 19:39
3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy hiányzik valami fájl mert pár hónappal ezelőtt normálisan működött és most újra telepítettem és az egér kurzor eltünt bugosan müködik, már néztem beállításokat is mindent .
2020. nov. 5. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!