Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SÜRGŐS!!! vélemények tapasztal...

SÜRGŐS!!! vélemények tapasztalatok?Mik a hátrányai, vannak?

Figyelt kérdés
[link]
2020. nov. 3. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon érzékeny, nekem 3hónapig bírta.
2020. nov. 3. 17:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez alatt mit érthetünk?
2020. nov. 3. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
nem szabad maxra tekerni se a hangerőt, se a basszust és rendben lesz. az egyetlen hátránya amiről tudok, az egy brutális gyártási hiba, olyan hangszórókat raknak ezekbe a kis bt hangfalakba, amik egyszerűen szétszaggatják saját magukat, ha túl nagy basszusokat kapnak.
2020. nov. 3. 21:32
 4/10 A kérdező kommentje:
a membránt a gumit szaggatsa ki?
2020. nov. 3. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:

igen. (nem a passzív membránon ami az oldalán van, hanem a kis hangszórókon, amik a rács mögött vannak)

hatalmas kilengéssel dolgoznak a kis hangszórók nagy basszusoknál, amit túl nagy hangerőnél már nem bírnak a habszélek és szépen lassan szétszakadnak.

2020. nov. 3. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:
értem mennyi odő alatt következhet ez be?full hangerőn használva?csak érdekel nem használnám úgy
2020. nov. 3. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
annak a javítása lehetséges?és ha igen milyne árba?
2020. nov. 3. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:
javítható igen, a többit nem tudom. ha nem használod full hangerőn basszuskiemeléssel, úgyse kell ettől tartanod.
2020. nov. 3. 22:29
 9/10 A kérdező kommentje:
aki tudja h mennyiért lehet javítatni ha ez történik vele kérem írjon.
2020. nov. 4. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
[link] ők foglalkoznak vele, azt tudom, kérdezd meg, ha nagyon érdekel
2020. nov. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!